Ilmalämpöpumput

Myymme laadukkaat  Fujitsu ja Toshiba ilmalämpöpumput pitkällä asennuskokemuksella.

Fujitsu valmistaa pohjoisen olosuhteisiin suunnitellut laadukkaat ilmalämpöpumput, joilla lämmität kustannustehokkaasti talvella ja viilennät asunnon tehokkaasti kesäkuumalla. Fujitsun ilmalämpöpumput ovat pärjänneet erittäin hyvin VTT:n ja Tekniikan Maailman testeissä.

Toshiban laadukkaat ilmalämpöpumput ovat erityisesti sisustajan makuun: suosittuun Haori -malliin voit vaihtaa etupaneelin kankaan vaikka oman sisustuksen mukaan! Vakiona vaalea ja tumma harmaa. 

Ota yheyttä niin autamme valitsemaan oikean koneen   kohteeseesi! Autamme myös koneen sijoituspaikan valinnassa.

Vision lasiterassit

Valikoimiimme kuuluu kotimainen Vision lasiterassit, jotka valmistetaan 25v. kokemuksella Paraisilla. Vision lasiterasseissa on markkinoiden paras hinta-laatusuhde! Saat siis kauttamme lasitukselle kilpailukykyisen hinnan ja ammattitaitoisen asennuksen. Autamme mielellämme myös suunnittelussa. 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kaikki korjausrakentaminen ja asennustyöt ovat kotitalousvähennykelpoisia töitä. Asennustöitä on mm. ilmalämpöpumpun asennus ja lasituksen asennus. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Ilmalämpöpumpun hintaan vaikuttaa valittu malli ja asennuskohteen mahdolliset haasteet. Ilmalämpöpumppu perusasennuksella maksaa mallista riippuen 1450€ – 2300€. Perusasennuksessa sisä- ja ulkoyksikkö sijaitsevat lähellä toisiaan. Pelkästään viilennyskäyttöön tarkoitetut pumput ovat edullisempia kuin talvilämmityskäyttöön tarkoitetut pumput.

Kokonaishinnasta työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista. Yleensä asennuksen osuus kokonaishinnasta on noin 500,00€.